2016

Myrna Plus

Myrna is vanaf oktober terug bij RTL4 met haar eigen middagprogramma Myrna Plus..
Elke week ontvangt Myrna een BN’er als hoofdgast in de studio. Daarnaast schuiven er vaste deskundigen aan die de kijker bijpraten over het laatste nieuws op het gebied van lifestyle, reizen, gezondheid, voeding, geld en recht en wonen. Dus: ga je van bananen beter slapen? Welke vitaminen heb je op welke leeftijd nodig? Waar mag je nou altijd 130 rijden? Is seks na je 60ste nog leuk? Wie kan er eigenlijk bij je geld als je dement wordt? Gaan ontspanning en design samen? Wat maakt zout zo gevaarlijk en in welke Europese stad kom je nog geen andere toeristen tegen?

Myrna krijgt versterking van Geert Hoes die voor Myrna Plus het land in gaat.

Tussen de Programma's

Live Televisie

Tussen de Programma's

Z in Zaken

Van januari tot april, Z in Zaken, het ondernemersprogramma op RTL Z.
Vanuit restaurant Zouthaven (Muziekgebouw aan ’t IJ) in Amsterdam bespreekt presentator Rens de Jong samen met zijn gasten alles wat voor ondernemers belangrijk kan zijn. Topmanagers, jonge ondernemers, trendwatchers en financiële whizzkids schuiven aan tafel, analyseren het laatste nieuws en kijken vooruit naar de meest geniale ideeën van het moment.

Tussen de Programma's

In de stoel
set-2In de serie ‘In de stoel’ ontvangt actrice Marjolein Keuning (GTST) haar gasten op een stoel midden in de Nederlandse natuur. Want wat is een betere plek dan deze om te praten over drukte, spanning en stress van haar gasten?

Samen met de Bekende Nederlanders gaat Marjolein Keuning op zoek naar manieren om te ontspannen en te relaxen. In deze 6-delige serie zijn onder meer Olympisch Kampioen Maarten van der Weijden, bestsellerauteur Marion Pauw, Royaltywatcher Marc van der Linden, Couturier Mart Visser, Zakenvrouw van het jaar 2016 Vivienne van Eijkelenborg en cabaretier Guido Weijers te gast in de stoel!

Tussen de Programma's