Een van de Acht

Een van de acht 2008
Icoon EO


Een eenmalige liveshow, geproduceerd in opdracht van de Leprastichting, uitgezonden op de EO en met ruim 1,2 miljoen kijkers een overweldigend succes
Nederland bleef er vroeger massaal voor thuis. Het legendarische ‘Een van de Acht’. De meeslepende presentatie van Mies, de kandidaten, de opdrachten en het orkest maakten ‘Een van de Acht’ tot ongekend amusement.

‘Een van de Acht’ 2008 was een eigentijdse show met een knipoog naar het verleden. Net als vroeger gingen vier koppels met elkaar de strijd aan. Echter, deze moderne versie van het programma was geen remake van het klassieke programma, en zorgde naast amusement voor aandacht voor het goede doel.

Naar aanleiding van het 40-jarige bestaan van de Leprastichting heeft Cottaar TV Producties in 2008 eenmalig deze wervelende show opnieuw op televisie gebracht!

Het doel van de liveshow was voldoende geld op te halen om 10.000 leprapatiënten te kunnen helpen. De show was zo succesvol dat deze doelstelling ruimschoots werd behaald, uiteindelijk werd er gedurende de show meer dan €500.000,- gestort waardoor meer dan 20.000 patiënten geholpen konden worden.
www.eo.nl

Tussen de Programma's